0

Luistersystemen, wat zijn het?

Wat zijn luistersystemen en wat kunt u er precies mee? Een luistersysteem is niet zoals een gewoon speakersysteem of home cinema set. Bij deze systemen draait het er juist om dat de kwaliteit van de muziek of van een film correct verspreid wordt door een woonkamer of slaapkamer.

Wat doet een luistersysteem zoals Hypersound

HyperSound is een bepaalt systeem waarmee u gericht muziek of andere geluiden kunt transporteren door een kamer. Waar moet u dan precies aan denken? Kent u of bent u iemand die slecht hoort en vaak het geluid in de kamer niet kan verstaan, bijvoorbeeld van de televisie of stereo? Hypersound geeft u de mogelijkheid om geluid door een kamer te versterken, zonder dat de gehele kamer hier last van heeft. Zit u bijvoorbeeld gezellig met uw gezin of familie op de bank en klaagt iedereen elke keer dat het geluid van de televisie zo hard staat? Dan is het Hypersound luistersysteem de ideale oplossing.

De werking van een luistersysteem

Een luistersysteem werkt doormiddel van het gericht plaatsen van een aantal speakers. Deze speakers richt u naar de gebruiker die slechthorend is. De versterkende geluidsgolven worden enkel en alleen richting de persoon die slecht hoort getranpsorteerd door de kamer. De overige kamer heeft geen last van deze versterking en hoort het normale volume van de televisie. Wilt u als slechthorende weer communiceren met uw woonkamer dan kunt u eenvoudig uit de straling gaan zodat u weer kunt communiceren. Geen lastige draden meer of neklussen en geen oordoppen meer in uw oren.

Andere mogelijkheden om het geluid beter te verstaan

Wilt u graag andere mogelijkheden met betrekking tot het beter verstaan van uw televisie of radio? U kunt tevens kiezen voor een koptelefoon met of zonder bedrading en u heeft de mogelijkheid voor een nekinductielus die het geluid automatisch versterkt richting uw gehoorapparaten.

niels89

Geef een reactie