0

Trend in Amerika: de surf sauna

Speciaal voor de die-hard surfers in Nederland, een artikel over een warm toevluchtsoord bij koude surfdagen. Als surfer in Nederland is het niet altijd even gemakkelijk. Je bent vast wel bekend met koude temperaturen en slecht weer. In Amerika hebben ze ook last van dit probleem, zeker in de winter. Daarom bedachten ze een oplossing voor de grote golven kou, namelijk de Surf Sauna. Met deze mobiele sauna bereid je je winter surf sessie warm voor en kan je er na het surfen heerlijk in ontspannen. Alleen of met je vrienden!

SurfSauna-3

Over deze Surf Sauna

De Surf Sauna is een mobiele sauna. Deze kun je eenvoudig aan de trekhaak van je auto monteren en als aanhangwagen overal mee naar toe nemen. Bij het ontwerpen van de sauna is aan als jouw wensen gedacht. Daarom heeft deze flexibele warmtebron veel opties om jouw avontuur gemakkelijker te maken. En gezelliger. Je kunt de sauna namelijk in verschillende formaten huren of aanschaffen, van twee tot acht personen.

SURF sauna

De bouw van de Surf Sauna

De Surf Sauna is speciaal gebouwd voor surfers die de kou trotseren. De sauna is ingesteld op verschillende winterse activiteiten. Het hout van de sauna is western Red Cedar. Dit materiaal is goed bestand tegen kou en is bestand tegen houtrot en schimmel. Het onderstel is gemaakt van roestvrij staal. Hiervoor is gekozen omdat het veel jaren met zoutwater en zand mee kan gaan. Elke Surf Sauna wordt daarnaast geleverd met een schop en jeep. Zo kun je je sauna overal mee naar toe trekken.

mobiele sauna

Extra mogelijkheden

Douche en tent
Speciaal voor degenen met een greintje bescheidenheid kan er bij de sauna ook een tent geleverd worden. De tent wordt geleverd met de NEMO Helio Pressure douche.

Draadloze luidsprekers
De DemerBox is een volledig waterdicht bluetooth-luidsprekersysteem. Het is de best klinkende en meest robuuste die we hebben gezien. Wil je muziek in de sauna? Dan is dit by far de beste keuze.

Eigen logo
Wil je je bedrijf promoten? Je kunt je logo op zijkant van de sauna plaatsen!

maximevdlavoir

Geef een reactie