0

Workshop vuurspuwen

Workshop vuurspuwen

Workshop vuurspuwen

Workshop Vuurspuwen iedereen kan leren vuurspuwen
Iedereen kan leren vuurspuwen. Het is een combinatie van zelfvertrouwen, techniek en goed letten op de veiligheid. Tijdens onze cursus vuurspuwen leer je in drie stappen verantwoord en veilig vuurspuwen.

Regelmatig krijgt ik het verzoek voor een privé cursus vuurspuwen of vuurvreten.
Opvallend vaak gaat het om een artiest die zijn optreden nóg spectaculairder wil maken door middel van een aanvullend vuurspuw optreden.

Ook voor een vrijgezellen feestje is er natuurlijk altijd een lolbroek die de a.s. Bruid, of Bruidegom even een leuk cadeautje willen geven.
Geintje van de vrienden om nooit te vergeten!
Aan zulke verzoeken voldoe ik graag. Bij een privé cursus kun je uiteraard rekenen op de persoonlijke aandacht van mij, om er een bijzondere avond van te maken.
Deze workshop duurt ongeveer 1 uur.

•Stap 1: veiligheidsinstructie

Vuur is altijd gevaarlijk en we gaan er met respect mee om. Daarom krijg je eerst uitgebreid veiligheidsinstructies. Ook worden de verschillende brandstoffen behandelt.

•Stap 2: techniek
Vuurspuwen vereist een speciale sproeitechniek met de lippen. Niet moeilijk om te leren, maar het is wel belangrijk dat je het onder de knie hebt. Je oefent dus met water.

•Stap 3: het echte werk
Heb je de techniek in de vingers, heb je zelf vertrouwen in je handelen én heb ik er vertrouwen in? Dan gaan we verder met het echte werk. Met speciale, niet giftige olie spuw je je eerste vlammen.

De workshop vuurspuwen duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.
We starten bij een minimum van 5 personen.

De workshops worden op verschillende locaties in Nederland, Duitsland en België gehouden.

Minimaal 5 deelnemers en maximaal 50 deelnemers!

www.vuurspuwer.com

Evert

Geef een reactie