0

Slakkenslijm Crema Helix Face

Heeft u wel eens van het zogenaamde wondermiddel slakkenslijm gehoord? Dit potje Crèma Helix Face van 50 gram moet zorgen voor het krijgen van een jongere huid. Het zorgt namelijk voor huidherstel bij acne, littekens, striemen, rimpels, kraaienpootjes, wallen onder de ogen en meer. Slakkenslijm staat bekend om zijn genezende werking op de huid, het laat de dode huidcellen vervangen voor nieuwe huidcellen, dit leidt tot onder andere het vervagen van acne, littekens en striemen.

Hoe gebruik ik het product?

U smeert het product, aangeraden twee keer per dag op uw huid, ’s morgens en ’s avonds. Het gedeelte van de huid dat u wilt laten genezen smeert u goed in zodat het goed opgenomen wordt in de huid. Dit doet u dus twee keer op een dag voor het beste resultaat.

Wat zit er in?

De potjes bevatten naast slakkenslijm ook nog andere ingrediënten zoals allantoïne, elastine, eiwitten, glycolzuur en nog veel meer. Dit combineert samen tot een nog betere werking van het slakkenslijm, zodat het optimaal wordt opgenomen in de huid. Voordat u slakkenslijm koopt is het eerst handig om producten te vergelijken en te kijken naar ervaringen van mensen, iedere huid reageert namelijk anders op slakkengel.

Slakkengel en slakkencrème, wat is het verschil?

Beide producten zijn even effectief, het enige verschil is dat slakkengel in een vorm van een gel is geproduceerd, en slakkencrème in een vorm van crème is geproduceerd. Beide producten bevatten slakkenslijm en hebben dus dezelfde werking op de huid. Het ligt er dus maar net aan of je liever een crème of een gel op je huid smeert. Het voordeel aan crème is dat het niet kloddert zoals bij gel wel kan gebeuren. Het voordeel aan gel is dat het makkelijker en sneller op de huid te smeren is, en er weer makkelijk af te wassen is.

slakkengel

Geef een reactie