0

Voor en nadelen van een vr bril

Voordelen

De grootste voordeel die je hebt met een vr bril is de bewegingsvrijheid en portabiliteit. Je hebt niet te maken met kabels, maar alles gaat draadloos dus heb je vrij uit om te ervaren. Je kunt een vr bril makkelijk vervoeren dus je kunt je vr bril mee op reis mee nemen of naar je vrienden mee nemen. De vr bril is dus niet zo groot en je kunt die gemakkelijk in een tas bijvoorbeeld stoppen. De gewicht van de vr bril is ook niet zo hoog, dus de draagcomfort is goed. Dus je hebt er niet zo veel last van als je daar mee op straat loopt of als die in je tas zit, omdat je die bijna niet voelt.

Nadelen

Een vr bril heeft ook nadelen. Een nadeel van een vr bril is dat je afhankelijk bent van specificaties op je smartphone. Je kunt geen zware applicaties draaien en het beeld is ook veel minder goed. Je hebt geen scherp beeld, maar een beetje een wazig beeld. De tracking is ook minder nauwkeurig. De accu van een vr bril gaat ook snel op, dus je moet wel vaak opladen. Je hebt een stevige PC nodig voor als je de vr bril wilt koppelen aan de computer. Een nadeel is ook dat je een dure VR bril moet kopen als je een goede vr bril wilt hebben. Het is nog geen ramp als je de goedkope vr bril koopt, maar je moet wel rekening nemen met de beperking van bepaalde functies.

Bij een vr bril heb je bepaalde voordelen, maar ook nadelen. Lees dus altijd heel goed op internet voor dat je een vr bril koopt. De meest algemene vr bril is de vr box. Dat is een vr bril van lage prijs maar met een hoge kwaliteit.

marieke9

Geef een reactie