0

Afvallen met shakes

Eiwitrijke voedingEiwitten zijn naast koolhydraten en vetten een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Een manier om af te vallen is om de hoeveelheid koolhydraten en vetten in je voeding te verminderen en dit te compenseren met meer eiwitten. Eiwitshakes bieden hiervoor een oplossing op maat. Het is niet voor niets dat deze manier van afvallen met shakes op dit moment erg populair is. Naas de shakes van Dieet Pro behandelen we ook nog enkele andere bekende top eiwitshakes van dit moment. Op de website  goedkoopsnelafvallen.nl lees je alles over eiwitshakes en worden de eiwitshakes ook vergeleken op basis van prijs en kwaliteit.

De voor- en nadelen van eiwitshakes

Wat zijn nu precies de voordelen van de eiwitshakes en wat zijn de nadelen. Allereerst de voordelen:

Voordelen:

  • De eiwitten zorgen voor een verzadigd gevoel. Voordeel is dat ook al eet je minder calorieën op een dag je minder snel een hongerig gevoel hebt.
  • Eiwitten zijn gezond. Naast dat het een gezonde bron van energie is hebben de eiwitten ook een beschermende functie. Als je gaat afvallen wil je vet verliezen en geen spiermassa. De eiwitten beschermen je spieren zodat je vet gaat verbranden.
  • Diëten wordt een makkie. Je hoeft niets zelf te regelen, de shakes bevatten een afgemeten hoeveelheid calorieën.
  • Meer energie. Je zult meer energie krijgen als je afvalt met eiwitshakes.

Nadelen:

Er zit één belangrijk nadeel aan deze vorm van diëten. Weet dat dit een nadeel is en doe er vervolgens ook wat aan om een jojo effect te voorkomen. Eiwitshakes die beloven dat er geen jojo effect optreedt moet je niet serieus nemen. Als jij de eetgewoonten niet veranderd zul je na het stoppen met de eiwitshakes weer aankomen.

  • Als je afvalt en de kilo’s er blijvend af wilt hebben is het belangrijk dat je gezond gaat en blijft eten. Eiwitshakes leren je dit niet. Er zijn eiwitdiëten op de markt die ook aandacht schenken aan gezondere voeding.

Wat zijn de top eiwitshakes van dit moment

In het begin van dit artikel werd Dieet Pro al genoemd als populaire eiwitshake. Dieet Pro is een betaalbaar product met degelijke resultaten die eenvoudig in gebruik is. Naast Dieet Pro zijn ook de shakes van Weight Care, Atkins en Modifast aan te raden. Daarnaast is op dit moment het Vitadis eiwitdieet erg populair, dit dieet bevat niet alleen eiwitshakes maar ook diverse andere eiwitrijke producten waardoor het een afwisselend en gevarieerd dieet is.  Kijk op de website van goedkoopsnelafvallen.nl en lees alle details over deze producten.

goedkoopsnelafvallen

Geef een reactie