0

WStools.nl klantbeoordelingen

WStools heeft verschillende website tools ontwikkeld voor u als website eigenaar. Onze tools zijn gemaakt om uw website uit te kunnen breiden met verschillende nieuwe mogelijkheden. Steeds meer mensen vinden het belangrijk wat andere personen over een bedrijf zeggen. Wij hebben een tool ontwikkeld waarbij u als website eigenaar uw bezoekers de mogelijkheid geeft om een klantenbeoordeling achter te kunnen laten. Uw bezoekers kunnen door onze verschillende widgets direct een overzicht zien van uw gemiddelde cijfer. Onze tool is zo opgezet dat deze getoond zal worden in de Google zoekmachine. Bij uw home pagina en in uw advertenties zullen de sterren geplaatst worden. Hiervoor gelden wel een aantal regels.

Wanneer wordt mijn website getoond met sterren

In uw AdWords-advertenties toont Google uw website met sterren wanneer u ten minste 30 unieke recensies heeft ontvangen in de afgelopen 12 maanden. De gemiddelde score van deze beoordelingen dient ook hoger te zijn dan 3,5 van de 5 sterren. Wanneer u onze Widget box 1 gebruikt zullen de sterren ook getoond worden bij uw home pagina in het organische zoekresultaten.

Waarom de tool op uw website?

Het is verstandig om klantbeoordelingen op je website te plaatsen omdat dit het vertrouwen van uw website bezoeker kan versterken. Wanneer een bezoeker leest van verschillende personen dat hij/zij tevreden was over uw dienst geeft dit vertrouwen in deze dienst. Wanneer u AdWords-advertenties heeft, en hier worden de sterren bij getoond dan zal de advertentie meer aandacht trekken. Omdat de advertentie meer opvalt dan uw concurrentie, kunt u ervoor kiezen een lager bod in te stellen voor uw zoekwoorden. Over het algemeen zal de bezoeker alsnog eerder op uw advertentie klikken vanwege de sterren dan een concurrent zonder sterren. Door het hebben van sterren bij uw advertenties kunt u dus geld besparen per bezoeker.

De mogelijkheden van de klantbeoordelingen

Een klantbeoordeling bestaat altijd uit een algemene score, beoordeling in één zin en een e-mailadres. Naast de algemene score is het ook mogelijk om zelf als website eigenaar beoordelingsvragen te stellen. Naast deze verplichte velden zijn er een aantal vrije velden in te vullen. De bezoeker kan aangeven of hij/zij het bedrijf aan zal bevelen aan andere. De bezoeker kan ook positieve punten en verbeterpunten invoeren. De bezoeker kan ook zijn naam, plaats, geslacht en leeftijd invoeren. U als website eigenaar kan ervoor kiezen of u ook aangekochte producten en het factuur nummer wilt vragen. Deze optie kan handig zijn wanneer u een beoordeling wilt koppelen aan een actie bijvoorbeeld.

Wanneer een bezoeker een beoordeling geeft krijgt u hiervan een e-mail melding. In ons systeem kunt u alle beoordelingen terug vinden. Het is mogelijk als beheerder van de website om een reactie te geven op een beoordeling. Wanneer de beoordeling in strijd is met de voorwaarden, bestaat er ook de mogelijkheid om de beoordeling onzichtbaar te maken op de website. U heeft zelf volledige controle over uw klantenbeoordelingen.

Meer voordelen

Onze tools zijn 30 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen. Wij hebben diverse WordPress plugins ontwikkeld om de installatie nog gemakkelijker te maken. Ook is er een iOS en Android applicatie beschikbaar van ons systeem zo heeft u overal en altijd controle over uw website. Twijfel niet langer en ga naar onze website en probeer 30 dagen onze tools gratis en vrijblijvend uit.

WStools

Geef een reactie