0

Tandarts in Leeuwarden: ook kindertandarts!

Kinderen en de tandarts: het is en blijft toch vaak een lastige combinatie. Veel kinderen zijn bang voor de tandarts. Dit kan komen doordat het iets onbekends is en zij niet weten wat er gebeurd, maar ook doordat ze iets vervelends hebben meegemaakt. Bij de tandarts in Leeuwarden worden u en uw kind op uw gemak gesteld. Dit zorgt ervoor dat de tandarts een prettige ervaring wordt. Wij nemen alle tijd voor u: wij weten hoe belangrijk dit is.

Ga met uw kind naar de tandarts in Leeuwarden

Bij de tandarts in Leeuwarden weten ze hoe belangrijk het is dat een kind al jong went aan de tandarts. Hiermee wordt voorkomen dat uw kind op latere leeftijd een angst voor de tandarts ontwikkeld. Daarnaast wordt uw kinderen op een leuke manier bijgebracht hoe zij het beste hun gebit kunnen verzorgen.

Zijn uw kinderen al bang voor de tandarts? Ook dan kan de tandarts in Leeuwarden u helpen. Bij de tandarts in Leeuwarden werken speciale preventieassistentes. Deze assistentes ondersteunen de kindertandarts bij de voorbereiding, uitvoeren en afronding van de behandeling. De preventieassistente geeft ook voorlichting aan uw kinderen. Hierdoor worden ze op hun gemakt gesteld en zullen het minder erg vinden om naar de tandarts te gaan. Voorlichting is een essentieel onderdeel van de kindertandarts: kinderen leren zo goed voor hun gebit te zorgen, waardoor er minder problemen op latere leeftijd ontstaan.

Maak een afspraak bij de tandarts in Leeuwarden!

Heeft u jonge kinderen? En wilt u dat zij een positieve ervaring opdoen met naar de tandarts gaan? Maak dan een afspraak bij de tandarts in Leeuwarden. Bij deze tandartspraktijk wordt ervoor gezorgd dat u en uw kind met een fijn gevoel binnenkomen én weggaan. Bij de tandarts in Leeuwarden bent u altijd welkom!

Kelly

Geef een reactie