0

Het verschil tussen bronwater en kraanwater

De afgelopen jaren is er veel commotie ontstaan over het gebruik van bronwater en kraanwater voor dergelijke activiteiten of doelen. Maar wat is nou echt het verschil tussen bron- en kraanwater? Bronwater is zoals de naam al zegt, drinkwater wat uit natuurlijke of onderaardse bronnen gehaald wordt. Dit water word meestal niet behandeld waardoor het erg puur is, soms wordt het water behandeld door middel van ozon dat ervoor zorgt dat het water gezuiverd wordt. Het water wat uit de kraan stroomt wordt ook wel drinkwater genoemd, dit water bevat meer mineralen dan bronwater omdat het grond- of oppervlaktewater is. Dit betekent dat het bacteriën bevat en dus meer gezuiverd moet worden dan bronwater.

Voordelen van water drinken

Water drinken kent eigenlijk helemaal geen nadelen, het drinken van water is essentieel voor het in leven blijven. Maar ondanks dat het ervoor zorgt dat we in leven blijven kent het nog vele andere voordelen voor ons lichaam. Zo zorgt het ervoor dat we meer energie krijgen en helpt het je spieren en gewrichten. Ook versterkt het drinken van water je immuunsysteem waardoor je beter tegen bepaalde ziektes bestendig word. Daarnaast is water ook erg handig bij het afvallen en sporten omdat het weinig tot geen calorieën bevat en je energie geeft.

Gemakkelijk water meenemen

Door middel van plastieken flesjes kan je tegenwoordig overal je water mee naartoe nemen en drinken. Er zijn veel verschillende soorten flesjes met veel verschillende designs, deze zijn dan meestal ook gefocust op een aantal activiteiten waar ze voor bedoeld zijn. Zo is een bidon gericht op het gebruik tijdens het sporten en een normaal flesje voor het meenemen onderweg. Zorg echter wel dat je het water niet te lang in het flesje laat zitten, hierdoor wordt het minder vers en smaakt het niet meer zoals het hoort. Als bedrijf zijnde kan je hier ook goed op inspelen, zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bedrukte waterflesjes als promotieartikel weg te geven. Daarnaast zijn er ook nog veel meer andere mogelijkheden op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken. Zo zijn er ook bidons die je kunt laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een leuke drinkfles met infuser. Al deze artikelen helpen bij een gezonde levensstijl en steeds meer mensen kiezen daar voor, daarom zijn deze geschenken perfect voor deze tijd. Ben je op zoek naar zulke relatiegeschenken, neem dan een kijkje op Goedkooppennenbedrukken.nl.

laurientenberge

Geef een reactie