0

Het verschil tussen kantoorvulling en design kantoormeubilair

Besteed uw werkgever aandacht aan het personeel? Ja? Dan kunt u dit terugzien aan het personeel dat op uw meubilair én het meubilair zelf. En nee, wij gaan ervan uit dat u niet de professional bent die met een kennersoog direct ziet wat er aan de hand is. Maar als u een beetje de ogen openhoudt, zijn er wel degelijk hele snelle methoden om erachter te komen wat voor vlees u in de kuip heeft als het gaat om Designkantoormeubilair. Geef uw ogen en oren goed de kost, dat is het belangrijkste advies dat we kunnen geven. Hieronder de handreikingen.

Kijk en voel
Meubilair dat er goedkoop uit ziet, is dat meestal ook. Maar met voelen weet je het vaak zeker. Schijnt de zon in een bedrijf en heeft u het vermoeden dat het hier niet gaat om directiestoelen of bureaustoelen van hoge kwaliteit? Grijp de bekleding even vast. Is het kokend heet? Dan heeft u hier te maken met imitatie, zoals imitatieleer, skai of pvc. Gebruik daarnaast ook uw neus, met name als datzelfde zonnetje schijnt, des te beter geurt het materiaal. Ruikt het niet naar leer? Dan is het dat ook niet.

Kijk van boven en van onder
Stoelen, zoals bureaustoelen en kantinestoelen met bekleding van designfabrikaat kun je herkennen aan bekleding die niet direct inzakt, als die even zijn gebruikt. Bij meubilair die niet van zorgvuldige makelij is, zal de zitting snel gaan inzakken. Dat ziet er niet uit: alsof de stoel al 10 jaar oud is, terwijl dat niet het geval is. Het is ook nog eens ongezond voor je personeel ook. Het is namelijk een bron van rugklachten en andere problemen om je werknemers te laten zitten op budgetmeubilair. Ze brengen immers vele uren door achter ontvangstbalies, bureaustoelen en directiebureaus. Ook de onderkant vertelt een verhaal. Voel je veel moeren, schroeven en ander bevestigingsmateriaal. Dan is het of niet goed weggewerkt of de fabrikant had nu eenmaal veel nodig om een en ander deugdelijk te bevestigen. Ook allerminst een aanbeveling.

De proof of the pudding
…is in the eating. Zit op meubels en schuif aan achter bureaus. Zak je in op een stoel? Geen design kantoormeubilair. Is de hoogte van een bureau slecht of helemaal niet in te stellen. Ook al een afknapper. Sta nog eens op en bekijk je meubilair van de kant van de klant. Is dit een visitekaartje? Zo nee, ga dan naar een site die alles heeft aan desing kantoormeubilair met echt blijvende waarde. Goed voor de klant, het personeel en dus voor u.

 

Geef een reactie