0

Verbeter uw website met WStools

WStools is ontwikkeld om online website tools aan te bieden. Deze tools maken het voor u als eigenaar van een website mogelijk om gemakkelijk uw website te promoten of in contact te komen met uw bezoekers.

WStools biedt verschillende tools aan die wij hieronder kort zullen beschrijven:

Klantbeoordelingen:
Een bezoeker op uw website kan een beoordeling plaatsen. Deze beoordelingen zijn zo opgezet dat deze in de zoekmachine als sterren worden getoond bij uw advertenties. Door deze sterren valt uw advertentie meer op waardoor bezoekers er eerder op zullen klikken. U kunt er dan voor kiezen om een lager bod in te stellen zodat u meer bezoekers voor het zelfde bedrag kunt inkopen.

Live chat support:
Kom in contact met uw website bezoekers door live met ze te chatten. U kunt de bezoekers uitnodigen om een chat te starten. U kunt ook zien waar de bezoeker op dat moment is op uw website en welke pagina’s hij/zij al heeft bezocht. Met onze live chat support kunt u gemakkelijk in contact komen met uw bezoekers.

Linkbuilding tool:
Maak een overzicht van uw linkaanvragen en ons systeem controleert of uw website op de website is geplaatst. Deze tool is zeer geschikt voor bedrijven die zich bezig houden met Search Engine Optimization.

Project management software:
Maak een overzicht van uw verschillende projecten. Werk alleen of samen in een team in één project en houdt overzicht. U kunt berichten aan elkaar schrijven op de wall. U kunt zelf To-Do punten aanmaken en deze toekennen aan een persoon. Bij elk project is het ook mogelijk om media te uploaden. Zo kunt u uw bestanden online plaatsen zodat deze voor iedereen beschikbaar zijn.

Tijdregistratie / Timer:
Start een timer wanneer u begint met werken, pauzeer de timer op elk moment. Wanneer u klaar bent met werken kunt u de timer stoppen. De registratie houdt bij wanneer en hoelang u heeft gewerkt aan welk project.

WStools is gemakkelijk te installeren op uw website en heeft ook verschillende WordPress plugins. Ook kunt u onze applicaties downloaden voor uw smartphone, zo kunt u op elk gewenst moment onze tools gebruiken. U kunt op onze website een test account van 30 dagen kosteloos en vrijblijvend aanmaken. Zo kunt u eerst 30 dagen onze tools uitproberen.

WStools

Geef een reactie