0

Minder tijd voor gezelligheid op de werkvloer

De sfeer op de werkvloer wordt maar minder en minder. Bijna de helft (46%) van de werknemers geeft aan dat de sfeer het afgelopen jaar is verslechterd. De werkdruk is bij de meesten (65%) toegenomen.

De economische situatie is op de werkvloer merkbaar. Volgens bijna de helft van de werknemers (47%) is de sfeer op hun werk er het afgelopen jaar minder op geworden. De meerderheid van de werknemers is op dit moment drukker op het werk dan een jaar geleden. Bijna twee derde (65%) geeft aan dat de werkdruk het afgelopen jaar is toegenomen. Bij slechts 8% nam de werkdruk af.

Hulpstudent werkdruk

Extra werkdruk kan komen doordat bedrijven met minder mensen werken, zonder dat de hoeveelheid werk in dezelfde mate is afgenomen. Dat betekent dat de ‘achterblijvers’ per persoon meer werk moeten verzetten. Wanneer de werkdruk stijgt, zullen de werknemers minder tijd hebben voor andere dingen. De pauze wordt al snel wat ingekort, of zelfs overgeslagen. Een gezellig praatje tussendoor zit er dan al snel niet meer in.

De werkdruk

Naast het feit dat men werkt om geld te verdienen, werkt men ook voor de sociale contacten. Wanneer dit aspect wegvalt omdat hier simpelweg geen tijd meer voor is, zal men het werk minder leuk gaan vinden. Om de druk te verlichten zou een hulp op kantoor misschien een uitkomst kunnen zijn. Je hebt verschillende organisaties die studenten inzetten om bijvoorbeeld simpele administratieve zaken uit handen te nemen. Dit kan voor een hoop verlichting zorgen op kantoor.

Een uitkomst voor een betaalbare prijs

Een aanbieder van deze hulp op kantoor is Hulpstudent.nl. Hulpstudent.nl werkt met flexibele studenten die veel verschillende taken uit handen kunnen nemen. Een student kan bijvoorbeeld voor u routinematig kantoorwerk uit handen nemen. Ook is het mogelijk dat de student dient als chauffeur. Zo kunt u tijdens het rijden nog telefoontjes plegen of andere werkzaamheden uitvoeren die anders nooit konden tijdens de reistijd. Bij Hulpstudent.nl is er nog veel meer mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website!

Michiel Van Hulpstudent

Online contactpersoon bij Hulpstudent.nl | Ondernemend | Social Media | Mensen vrije tijd bieden | Fotografie | Tuinieren | Behulpzaam | Reizen | Duiken |

Geef een reactie