0

Nieuw: Ng Ying Kungfu Apeldoorn

             – School voor Ng Ying Kungfu in Apeldoorn –

Nieuw in Apeldoorn de Ng Ying Kung Fu. Ng Ying Kuen komt uit de zuidelijke Fukiën Shaolin Tempel waar o.a. How Chuen Monkey Kungfu  vandaan komt en vele andere zuid Chinese stijlen.

De Ng Ying is een Kungfu/vechtsport systeem die uit gaat van een 5 dieren basis concept. De volgende dieren komen in de basis aan bod: tijger, luipaard, kraanvogel, slang en de draak. Daarna komen de aap, de krab en de schorpioen aan bod.

De lessen Ng Ying Kungfu worden onderwezen door shifu Patrick van Steen een oud gediende van de sport. Die al vele prijzen binnen het Chinese Wu Shu en Shaolin Kungfu heeft behaald. Dhr van Steen heeft meerdere stijlen van het Kungfu Wu Shu zich eigen gemaakt en dit gaat hij allemaal samen laten komen in de school voor Ng Ying Kungfu in Apeldoorn. De Ng Ying stijl is goed samen te beoefenen met andere takken van zelfverdediging zoals het Jeet Kune Do, Krav Maga of bijvoorbeeld Kickboksen.

De Ng Ying Kungfu zorgt voor een sterke geest in een krachtig lichaam. Goede stoten en trappen, stevige handtechnieken, armklemmen, wapens van nunchaku tot de ketting, stokken, zwaarden en meer. Geheel volgens de Chinese Ng Ying Kuen traditie uit de oude Fukien Shaolin Tempel die in het zuiden van China gelegen heeft.

Het Ng Ying Kungfu heeft ook bewegingselementen die overeenkomen met Wing Chun Kungfu (bruce lee beoefende dat voor hij Jeet Kune Do ontwikkelde) maar ook concepten van het Pai Lum Kungfu en andere systemen. Het Ng Ying Kungfu is een sterke en krachtige Kungfu stijl waarbij een ieder die geïnteresseerd is wel iets ervan kan leren.

Naast het Ng Ying Kungfu, doen we ook Tai Chi Chuan in Apeldoorn en Qi Gong met verschillende vormen van meditatie

Een proefles in Apeldoorn bij Ng Ying Kungfu is helemaal gratis! Doe een keertje mee.

Bekijk de site voor meer informatie en onze contact gegevens:

http://www.kungfu-apeldoorn.jimdo.com

 

 

yingkungfu

Geef een reactie