0

Modernisering vrieshuis bij Amsterdam

Logistiek dienstverlener Frigo heeft twee vrieshuizen in Nederland. Beide vrieshuizen zijn geplaatst op zeer strategische locaties en zijn voorzien van state of the art software. Vanzelfsprekend voldoen beide locaties voor bevroren opslag aan de meest strenge hygiëne- en kwaliteit eisen. De vrieshuizen zijn onder andere EG erkend en ISO en IFS Logistics gecertificeerd.

Vernieuwing weegbrug
Als onderdeel van het beveiligings- en kwaliteitssysteem worden alle te laden trucks gewogen bij aankomst en vertrek. De vriesopslag bij Amsterdam, gelegen in Nieuw Vennep, heeft enige tijd de oude weegbrug vervangen. Een flink karwei! Inmiddels is de nieuwe weegbrug volop in gebruik en kan zelfs 60 ton wegen met een nauwkeurigheid van 10 kilo!

Nieuwe plafonds voor betere isolatie
Ook de vriescellen zelf gaan met de tijd mee. Frigo Nieuw Vennep heeft in delen 1800 vierkante meter aan plafond vervangen. De nieuwe plafonds zorgen voor een betere isolatie. Nog niet alle plafonddelen zijn vervangen. De klant mag namelijk geen last ondervinden van de modernisering. Pas als de bezetting het toelaat, evenals de agenda van de klanten, zullen de overige panelen vervangen worden. Dat past immers bij de Frigo filosofie, waar de klant altijd voorop staat!

Zorg voor uw producten
Als partner in diepvries logistiek draagt Frigo Group grote zorg voor uw producten. Zo is het mogelijk dat producten op consumenteneenheid, doos niveau of pallet niveau worden uitgeleverd.
De Frigo Group orderpickers worden efficiënt aangestuurd door het moderne WMS-systeem, waardoor het werk nauwkeurig gebeurt.
De bestelling wordt voorzien van barcode labels,  zodat ze tijdens het vervoer gemakkelijk te traceren zijn.

Over Frigo Group
Naast het vrieshuis in Nieuw Vennep, heeft Frigo ook een vrieshuis bij de Duitse grens, in ’s-Heerenberg. Voor de volledige logistieke afhandeling kunt u terecht bij Frigo Group Logistics te Geldermalsen. Frigo Group is ISO 22000 en HACCP gecertificeerd en al vele jaren een zeer betrouwbare partner voor diverse multinationals en bedrijven in het MKB.

Artikelmarketing

Geef een reactie