0

De revolutie van Double dots oorbellen


De rage van Double dots oorbellen

Double dots, je zult er ongetwijfeld van gehoord hebben daar waar deze trend in de sieradenbranche een ware oorbellen revolutie heeft veroorzaakt. Een paar jaar geleden zou elke vrouw je raar aankijken als je het woord double dots oorbellen zou laten vallen. Maar sinds bekendheden zoals Rihanna en  Emma Watson deze nieuwe soort oorbel heeft gedragen op de rode loper is net als vele andere mode artikelen de Double dots oorbel een ware rage onder de mode gevoelige vrouwen.
Dat de nieuwe trendy oorbellen zo immens populair zijn is echter niet onverklaarbaar want ze mogen er wezen deze oogstrelende oorsieraden. Of je er nu hip, trendy, chique, zakelijk  of sexy uit wil zien met double dots in je oren weet je zeker dat je goed oogt, de oorbellen zijn erg modieus en staan bij vrijwel elke vrouwenoutfit prachtig. Je zou ze maar hebben uitgevonden de double dots, dan zul je een smaak geld aan hebben verdiend, deze oorbellen. Karma claimt het officiële (Karma®) Double Dots merk in handen te hebben maar  double dots worden door vele fabriekanten en juweliers gefabriceerd en ontworpen. Double dots zijn er in alle prijsklassen en soorten. Het aanbod is gigantisch te noemen en je zult ze dan ook ongetwijfeld hebben bezichtigd aangezien de double dots oorbellen vrijwel overal verkocht worden, zelfs winkels als de Action proberen een slaatje te slaan uit deze grote sieraden trend en verkoopt de double dots oorbellen voor een prikkie, al zul je voor dat geld weinig kwaliteit en dus draag-plezier en -comfort beleven.

Wat is er nou zo bijzonder aan die double dots

Als we vandaag de dag naar modetrends kijken, ook in bijvoorbeeld de interieursector zien we dat eenvoud en strakke vormgeving populair is in de moderne ontwerpen. Dit is dan waarschijnlijk ook de re den dat double dots oorbellen zo populair zijn: EENVOUD! Net als bv. slavenarmbanden zijn populariteit dankt aan zijn simpele, robuuste en toch sierlijke uitstraling, geven de double dots oorbel een zo zelfde uitstraling, simpel, klassiek maar toch verrassend trendy. Eigenlijk zijn de double dots niet meer dan 2 balletjes, waarvan de één wat groter als de ander, welke verbonden worden door een staafje welke je bijvoorbeeld in je oorlel, oorschelp of tragus draagt. Vrouwen die meer dan één gaatje in hun oor hebben dragen soms ook meerdere oorbellen in één oor voor een extra Fashion look. De twee balletjes of te wel “dots” zijn verkrijgbaar met vrijwel alle soorten, kleuren en maten decoratie zoals ; strass steentjes (swarovski), diamant, briljant,  natuursteen maar ook met plastic of zelfs gouden en zilveren afwerkingen. Ondanks het grote aanbod varianten van de double dots oorbellen zijn vooral de simpele variant een rage, en zoals gezegd is de eenvoud van deze trendy oorbel de reden van zijn ongekende populariteit.

Een nieuwe standaard op de oorbellenmarkt

Double dots oorbellen worden nu al gezien als een nieuwe standaard in de sieradenwinkels.
Waar tot voorkort alleen oorringen, oorknoppen, oorstekers  en oorhangers tot het assortiment behoren, behoort de double dot oorbel tot zijn of haar eigen categorie omdat de vormgeving net even wat anders is als en oorsteker of een (oor-)piercing. Wil je en breed assortiment van deze nieuwe “standaard” oorbellen bekijken en weten of deze bij je passen? Bij grote online sieraden winkels zoals IkbenSieraden kun je betaalbare double dots oorbellen gratis thuisbezorgd krijgen en mochten ze niet bevallen kun je ze zelfs binnen 14 dagen retour zenden.

Like2trade

Geef een antwoord