0

Familiedag organiseren

Familiedag was een groot succes

Afgelopen maand heb ik de spelletjes van oudhollandsspel gehuurd. Het huren van de gezellige spelletjes was niet al te duur en tot in de puntjes verzorgd door de vriendelijke verhuurders. De spelletjes heb ik gehuurd voor een familiedag die ik heb georganiseerd voor mijn familieleden, het was erg lastig want niet iedereen vind alles even leuk. Gelukkig had oudhollandsspel veel varianten, daardoor was het voor iedereen een geslaagde dag. Ook heb ik bij concurrenten gekeken naar hun spel aanbod, hieruit bleek dat de spellen van oudhollandsspel veel origineler waren en veel goedkopere dan de concurrentie. De spellen werden ter plekken uitgelegd wat een uitstekende service is, zonder enige koste eraan verbonden te hebben.

Hamerspel

Het hamerspel heb ik gehuurd samen met een dartbord. Dit hamerspel, was met 4 personen te spelen wat het erg leuk maakte. Ook was de interactie met de spelers in die spel erg aanwezig! Fanatiek en wraakzuchtige spelers bespeelde het spel met veel plezier! Dit is mijn favoriete spel, voor een erg goedkope prijs.
Familiedag organiseren | Oudhollandsspel.nl

OudHollandsSpel echt een aanrader

Bij deze wil ik de oud Hollandse spelletjes aanraden bij iedereen die spellen wilt huren voor een gezellige en geweldige familiedag of evenement.  Mijn familiedag was een succes!

Redenen waarom te huren!

Natuurlijk bestaan er inmiddels computer games en andere spectaculaire attracties, maar deze Oud Hollandse spellen zijn nog steeds erg geliefd en bijzonder populair. Jaren lang worden deze Oud Hollandse spellen gespeeld in kroegen en cafe’s. Deze spellen zijn leuk bij vele gelegenheden bijvoorbeeld een gezellige familiedag, bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje etc.

Indien u meerdere dagen huurt, ontvangt u elke extra dag 50% korting.

Elektrisch dartbord

Het elektrische dartbord was 1 van de spellen waarvan ik dacht “Dit moet ik gewoon huren” met veel natuurtalenten in de familie was Darten een uitdagende beleving. De scoren bleven maar oplopen en de spelers bleven maar door spelen! Echt geweldig, het systeem werkt ook uitermate goed en de kwaliteit is extreem netjes. Mooi uiterlijk! Geweldig dus!

Familiedag organiseren bij oudhollandsspel.nl

GerwinMorren

Geef een reactie