0

Tips om je locker in te richten

Waarvoor gebruiken we eigenlijk onze lockers? Iedereen heeft op school wel eens een locker gebruikt. Maar niet iedereen weet wat er allemaal mogelijk is met de indeling van zo’n kluisje. Voor wie nu op school nog een kluisje gebruikt of mensen die op werk een locker gebruiken komen er handige tips voorbij in de volgende alinea’s.

Op de voetbal, je werk of op school kun je overal een locker gebruiken om je waardevolle spullen op te bergen. Helaas wordt er veel gestolen overal en kun je maar beter gebruik maken van een locker. Als je bijvoorbeeld op school zit gebruiken we ons kluisje om elke dag je jas erin te doen. Als je het nadeel hebt dat je veel boeken mee moet sleuren, kun je een aantal boeken die je bijvoorbeeld later op de dag nodig hebt, veilig opbergen in je locker. Scheelt een stuk sjouwwerk en op de langere termijn rugklachten. Ook is het erg handig om zware boeken in je kluisje te laten die je niet nodig hebt met huiswerk. Bedenk wel goed welke boeken je achterlaat, want niemand wil terug rijden naar school in je vrije tijd. Voor de werkers onder ons maar ook voor onze studenten, is het handig om je sport spullen in je locker op te bergen. Heb je daar in ieder geval geen last van heel de dag. En je dure sport spullen zoals je dure Nike schoenen zijn veilig opgeborgen. Nogmaals helaas kun je niks meer achterlaten aan de kapstok of in de kleedkamer. Als je je lunch bij je hebt zou je dit ook in je kluisje kunnen opbergen totdat je het nodig hebt.

We gaan het nu meer hebben over het inrichten van je kluisje. Dan moet je wel een privé locker hebben natuurlijk. Dus voor de studenten en de harde werkers die een privé kluisje hebben komen er tips aan. Vooral voor de vrouwen is het handig om een klein spiegeltje in de deur van je locker op te hangen. Maar ook voor de ijdele mannen onder ons is het handig om na een regenbui of harde storm je haren netjes te kammen. Je kan in diverse online webshops speciale spiegeltjes kopen voor de locker. Er zit een magneet in zodat hij blijft zitten.

Ook kun je een bakje in je locker bewaren waar je spulletjes in kan stoppen die je altijd nodig kunt hebben. We denken hierbij aan wax met een kam, zakdoekjes, maandverband of tampons voor de vrouwen onder ons, regenbroek, oplader, nagellak etc.

Een klein krijtbordje of white bord kan ook erg leuk zijn. Je kunt er aantekeningen op maken. En belangrijke dagen neerzetten zoals iemands verjaardag of wanneer je op vakantie gaat.

Versieren is ook altijd leuk van je locker. Een leuke poster of foto’s van jou en je vrienden fleurt je locker altijd op.

Doe er je voordeel mee en gebruik die saaie locker optimaal met onze tips!

mitchelkliq

Geef een reactie